Centrul Medical DR. D este un centru monospecialitate care ofera servicii complexe si complet legate de patologia endocrin-metabolica.

Surplusul ponderal, expresie comuna a dereglarilor endocrine-metabolice, este “atacat” de echipa noastra prin diferite stiluri: nutritia clasica a scolii romanesti, nutritia integrativa a scolii americane si nutritia holistica.Endocrinologia ofera evaluare de la A la Z: examen clinic, EKG, exoftalmometrie, ecografie clasica tiroidiana, color Doppler, Power Doppler cu aprecierea vitezei fluxului sanguin tumoral, si nu in ultimul rand elastografie in timp real. Evaluarea duritatii nodulilor tiroidieni este cea mai moderata si noninvaziva metoda de discriminare a nodulilor potentiali maligni de cei benigni.
Centrul nostru este singurul din vestul tarii in care evaluarea mamara este complexa: aprecierea contextului hormonal punctual al fiecarei paciente, ecografie ductala cu respectarea reperelor anatomice mamare, ecografie Doppler (cu evaluarea vascularizatiei tumorale si a vitezei vaselor tumorale), elastografie in timp real cu aprecierea duritatii si riscului de malignitate a nodulilor.
Patologie osoasa: interpretarea osteodensitometriiilor conform Standardului International ISCD.

“Centrul Medical Dr. D ofera prin Dr. Dana Stoian servicii medicale de endocrinologie generala, endocrinologie ginecologica, diabet, boli metabolice.”

www.centruldrd.ro

Endocrinologie in Timisoara

photo

Endocrinologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului endocrin. In cadrul endocrinologiei sunt investigate afectiunile tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale si tulburarile metabolismului calcic (osteoporoza, osteomalacia).

Afectiunile endocrine sunt complexe si necesita analize de laborator specifice (Determinari hormonale & Fertilitate) si investigatii radiologice multiple, pentru acuratetea si precocitatea diagnosticului.
Unele afectiuni endocrine pot fi diagnosticate in faza subclinica iar prin diagnosticul precoce este impiedicata progresia spre boala manifesta si aparitia de complicatii. Boala tiroidiana subclinica este obisnuita si frecventa ei creste cu varsta; are consecinte nefaste asupra sistemului cardiovascular si functiei mentale, daca ramine nediagnosticata.

Se desfasoara urmatoarele activitati:

consultatii de specialitate efectuate de medici specilalisti cu excelenta pregatire in domeniu;
analize de laborator specifice (dozari hormonale);
ecografii ale glandelor endocrine (tiroida, paratiroide, san, suprarenale, ovare, testicule)

.

CENTRUL MEDICAL DRD va intelege nevoile si dorintele si incearca sa va rezolve problemele de sanatate intr-o maniera profesionala, eficienta si responsabila.

În cadrul cabinetului de endocrinologie ne adresăm fiecărei persoane în mod individual, de la perioada copilăriei, pâna la perioada de vârstnic şi venim în susţinerea dumneavoastră în perioadele mai delicate ca pubertatea, menopauza, vârsta a treia.

Serviciile noastre de endocrinologie cuprind consultaţii clinice, recomandări ale unor investigaţii de specialitate pentru stabilirea diagnosticului, stabilirea conduitei terapeutice şi urmărirea evoluţiei.

↑ TOP   |   VIEW ALL DEPARTMENTS →