“Misiune. Viziune. Valori
Suntem cu un pas inainte in tot ceea ce inseamna serviciile medicale: complexitatea si calitatea actului medical; tehnologia din dotare si profesionalismul corpului medical.
Stim ca pacientii nostri doresc sa fie tratati de cei mai buni medici, sa fie asistati de cel mai bine pregatit personal medical si de cea mai avansata tehnologie, de aceea depunem toate eforturile ca sa fim la nivelul asteptarilor lor..”

— www.centruldrd.ro —

DXA-OSTEOPOROZA

DXA este metoda standard de diagnostic a OSTEOPOROZEI. Este singura metodă validate de diagnostic, presciere de medicație și urmărire.

VEZI

PUNCTIA TIROIDIANA

Cea mai buna tehnica nu este cea cu palpare sau notare de repete pe gatul pacientului si punctia ghidata ecografic, cu vizualizarea traiectului acului prin.

VEZI

ACUPUNCTURA

Acupunctura este o metodă terapeutică originară din China care constă în înțeparea pielii în anumite puncte ale corpului, cu ace foarte subțiri.

VEZI

ELASTOGRAFIE TIROIDIANA

Elastografia este o aplicatie mai nou a ecografiei clasice, care evalueaza duritatea leziunilor nodulare.cu cat duritatea leziunilor nodulare.

VEZI

DIABETOLOGIE

Analize ”la minut” determinarea glicemiei, colesterolemiei, trigliceridemiei din sângele capilar Diagnosticarea tulburarilor metabolismului glicemic.

VEZI

ECOGRAFIE DUCTUALA

Patologia mamara intereseaza astazi femeile de toate varstele. Afectiunile sanului, fie ele benigne, dar si, din ce in ce mai des, maligne,

VEZI

ELASTOGRAFIE MAMARA

Elastografia mamara este o aplicatie a ecogarfiei clasice. Aparatul Hitachi Preirus, care se afla in dotarea clinicii noastre, este dotat cu modul elastografic.

VEZI

ENDOCRINOLOGIE

Afectiuni hipotalamo/hipofizare: cefalee, tulburari de ciclu menstrual, tulburari ale ritmului somn veghe, modificare sexualitate.

VEZI

JURNAL DIETA

Jurnalul de dietă este cea mai bună cale prin care poţi realiza autocontrolul asupra alimentaţiei tale şi una din regulie de bază care susţin o dietă.

VEZI

MEDICINA HOLISTICA

Pentru unii poate fi un termen nou, insa Medicina Holistica este cu mult mai veche decat medicina pe care o cunoastem astazi. Principiile ei isi au radacinile  din India, China.

VEZI

NUTRITIE PERSONALIATA

Evaluare psihologica cu echilibrarea eventualelor probleme care sa mentina comportamente ce nu permit o complianta la dieta recomandata

VEZI

Responsabilitate si inovatie
Tot ceea ce facem este ghidat de ceea ce este important pentru viata si sanatatea oamenilor. De aceea, Centrul medical DRD este: un partener in domeniul ingrijirilor de sanatate, impune un inalt nivel stiintific in abordarea terapeutica, formeaza o echipa ambitioasa alaturi de dumneavoastra pentru a va ingriji sanatatea..

Un partener in domeniul ingrijirilor de sanatate.